Tutkimus: Ramboll on Suomen yhdeksänneksi paras kesätyöpaikka

07 lokakuuta 2019
Ramboll nousi tänä vuonna yhdeksännelle sijalle Vastuullinen kesäduuni-tutkimuksen suurten yritysten sarjassa.

Vastuullisin kesäduuni -kilpailussa palkitaan vuosittain Suomen parhaat kesätyönantajat. Tulokset perustuvat kesätyökauden aikana toteutettuun kesäduunitutkimukseen. 

− Meillä on työnantajana tärkeä tehtävä tarjota opiskelijoille ja nuorille ammattilaisille aitoja mahdollisuuksia oppia ja saada kokemusta työelämästä. Mielekkäiden työtehtävien ohella on tärkeää, että kesätyöntekijämme pääsevät luomaan tulevaisuudessa arvokkaita sosiaalisia suhteita. Kun fiilis kesätyössä on hyvä, on paljon todennäköisempää saada kesätyöntekijä pysymään kolleganamme myös valmistumisen jälkeen, kommentoi Ramboll Finlandin henkilöstöjohtaja Terhi Pietari

Tutkimuksen toteutti IRO Research ja siihen osallistui 11 467 nuorta 243:sta organisaatiosta kesä- ja heinäkuussa 2019. Työnantajia arvioitiin muun muassa työnhakuprosessin, perehdytyksen, työtehtävien mielekkyyden ja tasapuolisuuden perusteella. Tästä voit lukea tarkemmat tutkimustulokset. 

Ramboll sijoittui hienosti myös Academic Workin Young Professional Attraction Indexin (YPAI) -tutkimuksessa, jossa pääsimme uutena yrityksenä Suomen 50 houkuttelevimman työnantajan joukkoon. Tutkimukseen vastasi yhteensä 3985 nuorta ammattilaista.

Tutkimuksen mukaan tekniikan alan opiskelijoille sekä nuorille ammattilaisille on tärkeintä työnantajien tarjoamat mielenkiintoiset ja monipuoliset tehtävät. Tärkeinä tekijöinä mainittiin myös kasvu- ja kehittymismahdollisuudet, palkka, yrityskulttuuri ja työilmapiiri. Tästä voit lukea YPAI-tutkimuksen tuloksista tarkemmin.Tutkimuksen toteutti Academic Work yhteistyössä Kantar Sifon ja Taloustutkimuksen kanssa.  

Rambollin kesätyöhaku vuodelle 2020 starttaa pian 

Oletko etsimässä kesätyöpaikkaa? Kesätyöhakumme käynnistyy vuoden lopulla. Kaikki avoimet työtehtävämme löydät urasivuiltamme

Espoo, pääkonttori

Espoo, pääkonttori
PL 25, Itsehallintokuja 3
FI-02601 Espoo
Tel:020 755 611 - Fax 020 755 6201

Mail: info@ramboll.fi

Other sites

Other sites