Teknologiakeskus Frami

Teknologiakeskus Frami Seinäjoella

Teknologiakeskus Frami Seinäjoella

Lähetä viesti

Ville Holmi, rakenne-, konepaja- ja elementtisuunnittelu, Ramboll

Ville Holmi

Projektipäällikkö, rakenne-, konepaja- ja elementtisuunnittelu
P: +358 400 980 114
M: +358 400 980 114
Marko Ylitalo, rakennesuunnittelu, Ramboll

Marko Ylitalo

Suunnittelija, rakennesuunnittelija
P: +358 40 4818 232

Palvelumme

Teknologiakeskus Frami on moderni toimisto-, kokous- ja kongressikeskus Seinäjoen liikekeskustan välittömässä tuntumassa puisto- ja jokimaisemassa. Ramboll vastasi kolmesta rakennuksesta koostuvan Framin rakenne-, konepaja- ja elementtisuunnittelusta.

Frami on Seinäjoen merkittävin yritysten sekä tutkimus- ja koulutustoimijoiden keskittymä. Sen yli 80 organisaatiossa työskentelee päivittäin lähes 1000 työntekijää ja yli 3000 opiskelijaa. Framin monipuoliset tilaratkaisut muuntuvat erilaisiin tarpeisiin niin avotilana, toimistohuoneina, tiimihuoneina kuin uudenlaisena monitilatoimistona. Framista löytyy ravintola- ja kahviopalvelut sekä kokous-, auditorio- ja saunatilat. Autopaikoitusta palvelee pysäköintialue ja 500 autopaikan pysäköintitalo.

 

Frami D on kellarillinen 5-kerroksinen uudisrakennuskohde, jossa on liike- ja toimistotiloja 6290 m2. Osa tiloista on valmiiksi kalustettuja toimistohotellihuoneita. Toimistotilojen lisäksi D-osassa on 90-paikkainen ravintola ja neuvottelutiloja, joita vuokrataan myös ulkopuolisille. Ramboll toteutti Frami D:n rakenne- ja elementtisuunnittelun.

Frami D2 on kellarillinen 8-kerroksinen  laajennuskohde, jossa on liike- ja toimistotiloja 5200m2. Rakennuksen 8. kerroksessa on kokonaan lasiseinäinen uloke, joka tarjoaa kauniin näkymän läheiselle joelle. Ramboll vastasi kohteen rakenne- ja elementtisuunnittelusta.

Frami F on 11 686 m2 uudisrakennuskohde ja Seinäjoen Ammattikorkeakoulun päärakennus. Tilat ovat kokonaan SeAMK:n käytössä. Frami F-osan on suunnitellut UKI Arkkitehdit, ja Ramboll vastasi sen rakenne- konepaja- ja elementtisuunnittelusta. 

Etelä- Pohjanmaan Rakennustaitosäätiö on myöntänyt rakennukselle neljännentoista Rakentajalaatan. Säätiö kertoo perusteluissaan, että "rakennus on saanut erittäin näyttävän paikan Frami-kokonaisuuden keskeltä, jossa sitä vertaillaan ympäröiviin rakennuksiin. Koulurakennus täyttää odotukset ja on arkkitehtonisesti rohkealla tavalla tuonut esiin jotain kaivattua toisenlaista ja uutta tälle jokiranta-alueelle.’" Lue lisää Frami-F:n saamasta Rakentajalaatasta.

Espoo, pääkonttori

Espoo, pääkonttori
PL 25, Itsehallintokuja 3
FI-02601 Espoo
Tel:020 755 611 - Fax 020 755 6201

Mail: info@ramboll.fi

Other sites

Other sites