Opiskelijat

Tarjoamme kesätöitä ja harjoittelupaikkoja opiskelijoille. Myös opinnäyte- ja diplomitöiden tekeminen meille on suosittua ja tuemme sitä. Kesätyön tai harjoittelun jälkeen moni jää meille tunti- tai osa-aikaisiin tehtäviin. Joustavana työnantajana huomioimme opiskelujen ja työn yhteensovittamisen.  

Kesällä 2021 meillä työskenteli 99 harjoittelijaa. Heiltä kysymämme palautteen mukaan 98 prosenttia piti työtehtäviään mielenkiintoisina. Ensikertalaisista kesäharjoittelijoistamme 80 % on jatkanut meillä joko vakinaisina työntekijöinä tai määräaikaisella työsopimuksella opiskelujen ohella. Sijoituimme sijalle 10 Oikotien Vastuullinen kesäduuni -kilpailun sarjassa yli tuhannen työntekijän organisaatiot. Kesäduuni 2021 -tutkimuksen mukaan kesätyökokemuksemme keskiarvo oli 3, 65 asteikolla 1 – 4, mikä oli korkeampi kuin kaikkien tutkittujen organisaatioiden keskiarvo. Olimme myös kiinnostavin/houkuttelevin työnantaja RIL ry:n kesätyökyselyssä 2021. Kyselyyn vastasi reilu 300 pääosin 2.-4.vuosikurssien opiskelijaa. 

Jätä avoin työhakemus tästä. 

Ainejärjestöt ja killat

Opiskelijaryhmät ovat tervetulleita tutustumaan toimintaamme. Osallistumme mielellämme tärkeimpiin koulutus- ja rekrytapahtumiin ja olemme antaneet tukea merkittävimpiin opiskelijatapahtumiin.  

Oppilaitokset

Teemme tiivistä ja monipuolista yhteistyötä eri oppilaitosten kanssa. Esimerkiksi useat kokeneet asiantuntijamme osallistuvat oppilaitoksissa alan opetukseen ja sen kehittämiseen. Olemme myös tukeneet lahjoituksin eri oppilaitoksia. 

Viime vuosina olemme lahjoittaneet alan suunnitteluohjelmistoja korkeakouluihin ja myöntäneet stipendejä alalla menestyneille opiskelijoille. 
Oppilaitosyhteistyöllä haluamme varmistaa, että suunnittelu- ja konsultointialalle löytyy jatkossakin osaajia ja että ala kehittyy ja se koetaan kiinnostavana.

Katrina Kukkonen

Oppilaitosyhteistyön koordinaattori

Haluatko ehdottaa yhteistyötä?

Haluatko ehdottaa yhteistyötä tai kiinnostaako oppilaitosyhteistyö? Ota yhteyttä Katrina Kukkoseen.